2013-11-01 09:20:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Legyen szerényebb!

Napi horoszkóp november 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Úgy látszik, ön keresi a bajt, vagy legalábbis szereti a feszült helyzeteket. A mai napon biztos, hogy mindent megtesz azért, hogy kirobbantson egy vitát. Ha már így tesz, hogy ne legyen meddő, készüljön a megoldással is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ismételten figyelmeztetnem kell arra, hogy törődjön többet az egészségével. Nemcsak az étkezésére, de a folyadékfogyasztásra is figyeljen oda! Ha most elhanyagol valami apró tünetet, az betegséggé nőheti ki magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ha makacsul kitart az elképzelése mellett, és nem keres legalább alternatív megoldásokat a céljai elérésére, akkor a végén egészen hoppon maradhat. Emlékezzen a mondásra: aki sokat markol, keveset fog! Legyen szerényebb!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha kapcsolati gondjai vannak, azért legalább felerészben önmagát is okolhatja. A megoldáshoz persze nem elég ennek puszta belátása: tennie is kell. Semmit nem változtathat meg, csak saját magán keresztül! Kezdje ott!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha továbbra is képtelen az együttműködésre, nagyon hamar magányos farkasnak érezheti majd magát. Ha folyton csak kritizál másokat, akkor azt is elérheti hamarosan, hogy titkolni fognak ön elől dolgokat. Ez pedig senkinek sem jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai napon mintha kifordult volna önmagából: kedve támad valamilyen egészen más stílust kipróbálni az öltözködésben, vagy a hajviseletét illetően. Ne zavarja, ha mások megdöbbennek ezen. Tegyen úgy, ahogy jólesik!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A házasságában valami kezd megváltozni, ezt már sejti. Egyelőre csak a változást magát érzi, de még nem tudja, jó avagy rossz irányba haladnak. Ez bizony sokban múlik azon, mennyire hajlandó elébe menni a váltásnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az utóbbi időben többet mozog, sportol, aminek következtében máris érzékelheti a változást az erőnlétében. Még mindig lehetnek azonban erőtartalékai, különösen akkor, ha ön még a fiatalabb generációkhoz tartozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valakinek szüksége lehet ma az ön segítségére. Lehetséges, hogy az illető nem is meri szóvá tenni az óhaját, ezért önnek kell szemfülesnek lennie és meghallani a kimondatlant. Vagy legalább kérdezzen rá! Egy apró gesztus is jól jön.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hála az ön kitartásának és konokságának, ma igen nehéz feladatokat is meg tud oldani. Akár olyat is, ami önön kívül senki másnak nem menne. A válságkezelés most az ön asztala lehet. Kitűnő ötletei vannak, hallgasson a sugallatokra!.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Meg kellene végre tanulnia bocsánatot kérni! Ez az, ami önnek talán a legnehezebb. Ezért, ha szavakban nem is képes rá, legalább tettekben mutassa ki jóindulatát. Mondjuk úgy, hogy kéretlenül tesz valami szívességet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kissé úrrá lehet ma önön a pesszimizmus. Nem kellene pedig búnak eresztenie a fejét, hiszen a bánkódással csak egyre mélyebbre sodorhatja magát. Keresse fel egy jó barátját, öntse ki neki a szívét. Attól megkönnyebbülhet.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: